Ointressant | Olivia Rönnberg

Olivia Rönnberg

Annons

Ointressant

Jäklar vad länge sen det var jag skrev, känns dock fortfarande inte som att jag har något intressant att berätta. Känns inte ens som att jag träffar så mycket folk, förutom kompisar och så då, haha jag har ett alldeles för lugnt liv ibland.

Jag var iallafall ute i helgen,Mikaeli och allt ju så man får ju passa på och träffa folk när det går. Dock hände lite konstiga saker, ni vet sånt där man minns i efterhand som kanske inte var så bra, men jaja det kan jag funderar på själv. Närmaste helgerna ska jag då hälsa på min valp, jobba, hämta min valp, fara till Piteå och bo på hotell, och jobba sen igen, intressant va?

Men gud vad jag längtar efter valpen! Har inget namn än men det här har jag väntat på i typ ett år, kommer bomba med bilder sen! Och snart är det jul också, bara så ni vet.

sketch-1474653641055

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats