Random inlägg | Olivia Rönnberg

Olivia Rönnberg

Annons

Random inlägg

Ja vad ska jag säga här då? Påsken är över sen länge, och man är tillbaka i verkligheten igen. Men vilken påsk jag hade! Och även veckan efter, hur underbart som helst. Jag var bara irriterad typ 3ggr på hela semestern, och det är väldigt lite för att vara mig 😃

Och nu är det typ bara 7 veckor kvar tills jag slutar, ca 9 tills vi flyttar hem. Vi har fixat en bar i matsalen också så vi är beredda på att fira haha, nej men även om jag inte är så mycket för alkohol så är det skit kul att ha en egen bar. Har så mycket planer för vårat hus känner jag, men vet aldrig vars man ska börja. Kanske med att stabilisera grunden och inom något år ska vi väl börja med en övervåning…haha vad jag längtar tills det bara är klart!

Nåja, i Umeå händer det inget speciellt. Har varit ganska dålig två sista dagarna eftersom jag har en sån jäkla huvudvärk, tur att jag varit ledig och fått vila bort det. Man blir alltid sjuk när man är ledig känns det som. Och Linus sitter och tittar på en ny skoter, hur kommer det sig att killar alltid ska byta skotrar hela tiden? Jag som inte ens har skoterkortet…haha jaja det ordnar sig nog. Random inlägg som sagt.

DSC_1559j DSC_1563j DSC_1593 DSC_1586j ok

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats