Long time no see | Olivia Rönnberg

Olivia Rönnberg

Annons

Long time no see

Livet bara flyter på som vanligt, snart är det påsk och lite ledighet, det känns bra. Vi ska väl vara i både Atjiken och Marsliden, fiska, skoter, skidor, myskvällar osv. med båda familjerna och bara med varandra, åh jag tycker om påsk.  Men det är ju inte speciellt länge tills det är juni och vi flyttar hem heller, det är ännu skönare. Jag trodde faktiskt att jag skulle trivas bättre att bo i en stad än jag gjort, men jag är endå glad att vi gjort det, men ett drygt år känns mer än tillräckligt för mig. Vi har ju så mycket planer när vi väl kommer hem också <3

Däremot har jag inte börjar söka nå jobb hemma än, Linus har ju redan jobb så det är lugnt, men jag kanske borde börja kika. Ska ju plugga också men jag tror aldrig det blir förrän nästa höst isåfall. Oj vad allt är oplanerat känner jag haha.

Jag tar aldrig bilder längre btw, typ den här var efter att jag hade jobbat natt, fruktansvärt sliten. Och så är det vårt fina hus förstås.

 kjireceived_1671925859694700j

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats