Ledig Tisdag | Olivia Rönnberg

Olivia Rönnberg

Annons

Ledig Tisdag

Har varit ledig idag, efter att ha jobbat hela förra veckan + helgen, ganska skönt men jag har typ bara sovit hela dagen haha. Linus är ju i Södertälje så jag sover ganska dåligt när jag sover själv, haha tönt jag vet…men jag har ju iallafall Tobias, det är bra.

Jag har ju sagt förut att jag trivs ganska bra på mitt jobb, men inte när det kommer till akut situationer. Jag är alltid nervös när jag sitter Vak eller med vissa jourfall, eller när patienter helt enkelt blir dåliga, jag är rädd att jag inte ska veta exakt vad jag ska göra, och jag vill inte ha den skulden ifall det skulle hända något. Huvva.

Here go, random bilder.

IMG_2152j20140510_161006j-591x800IMG_2252 IMG_1869j

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats