Minnen | Olivia Rönnberg

Olivia Rönnberg

Annons

Minnen

Jag minns dagen jag tog studenten, hur jag frös hela tiden haha, och hur häftigt det kändes att gått ut skolan. Jag minns att jag gatt tvinga ut mig själv på hotellet på kvällen, och sen fick jag höra att Linus hade gjort samma sak, ingen av oss ville dit men båda for, snacka om ödet.

Jag minns hur jag spanade in honom vid baren och tänkte, hmm där har vi någon jag vill tillbringa natten med. Haha vilken liten slampa jag var! Näe skojar bara 🙂  men blev väl inte riktigt som jag hade tänkt, bara bättre. Sen fick jag ju honom dock för resten av livet så är rätt nöjd 🙂

Vi träffades på fredag, och lördag, och den här bilden tog jag på tisdag när jag for ner till Umeå för att shoppa och träffa honom. Jag var sliten, ung och nykär, härlig tid 🙂 och studentbilden är inte jätte fin men enda man såg hela min klänning typ.

20140617_114842jiten20140613_130846jiiten

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats