Allt för länge sen | Olivia Rönnberg

Olivia Rönnberg

Annons

Allt för länge sen

Oj, ja här var det ett tag sen man skrev. Ja sen sist har jag egentligen bara jobbat, känns som att jag jobbar väldigt mycket. Åsså har det varit jul och nyår såklart, julafton var hur mysig som helst, förmiddagen firades med min familj och kvällen med Linus. Go mat, härliga människor och fina julklappar. Sen fyllde jag 20 också, inget speciellt med det förutom att jag är så jäkla gammal. Åsså fick jag bland annat väldigt fina guldörhängen utav Linus, han skämmer bort mig ♥

På Nyår var vi ett gäng som hade hyrt stuga uppe i Klimpfjäll, så där var vi och hade det kul. Kan egentligen inte ge mycket mer detaljer, det var alkohol, skoter, hotell, film, bastu osv. och så fick jag min nyårs kyss, förra året tror jag att vi missade men inte nu inte haha. Alltid kul att springa med förjävla hala skor i skoterbackar, 10 min innan 12 slaget för att hinna hem. Stackarn mådde dock inte bra, men jag tror vi fick ett ganska bra nyår endå.IMG_2391jj

IMG_20150225_110647

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats