Jobbhelg i Umeå | Olivia Rönnberg

Olivia Rönnberg

Annons

Jobbhelg i Umeå

Yes, i helgen jobbar jag min första helg i Umeå. Det går väl ganska bra än så länge, trivs rätt bra på mitt jobb förutom att det är så otroligt mycket att lära! Kommer aldrig lyckas lära mig allt haha, men men jag gör mitt bästa. Det som är otroligt jobbigt dock är att vara ensam i Umeå, jag saknar Linus så fruktansvärt! Känner mig väldigt forever alone, trots att jag har katterna här haha.

Har varit förkyld hela veckan med huvudvärk, feber och halsont så någon träning har det inte blivit, men det kommer väl tillbaka till veckan hoppas jag. Trivs faktiskt någorlunda på mitt nya gym, även om det är lite för mycket folk, men jag gissar att det är en vanesak. Åh allt känns så nytt och stort här, får mig att längta hem till Tresund, saknar skogen. Men nog ska det gå att trivas någorlunda, så länge Linus och Tsuki är här, och Tobias såklart haha.

Jag ska snart prata lite med min älskling innan jag ska sova, hatar att gå upp klockan 5! Meeen då är det iallafall morgon och då kommer han tillbaka <3 älskar min man, och vovve. 

 2b4005ee77e992c4412a5c2768bb877b

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats