Tisdag | Olivia Rönnberg

Olivia Rönnberg

Annons

Tisdag

Blä, jag har blivit förkyld. Inte så farligt men känner av halsen och har ont i huvet, så får gå på ipren ett tag och hoppas att ingen feber bryter ut. Har mått dåligt enda sen i helgen men då var det mer magen som krånglade, kunde inte äta någonting utan att antingen spy eller ligga i magsmärtor flera timmar. Vaknade till och med upp under nätterna pga. att jag hade så ont.

Skit samma, igår fyllde Tobias år så vi firade honom lite här i Umeå, och imorgon far jag och Linus hem då han är ledig 1 1/2 vecka eftersom det är dags för jakt. Jag lär ju följa med trots att jag inte gillar att jaga, men vad gör man inte för sin man? 🙂

Btw så fyllde ju min kära mor 50 i Fredags, och jag var väl den enda som slog på stort. Vilket jag ärligt tycker är lite tråkigt eftersom jag tycker 50 är typ världens milstolpe, men alla gör ju som de vill 🙂 Jag gav henne en resa, antingen en vandringsresa eller en weekend till London och besöka Morden i midsomer, vilket hon än väljer tror jag det blir jätte bra 🙂

image201402240007jjj

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats