The best things in life make you sweaty | Olivia Rönnberg

Olivia Rönnberg

Annons

The best things in life make you sweaty

Jag har fått höra att jag skriver mycket konstiga saker på min blogg, och det vet jag. Jag skriver sjukt random och improviserade saker, vad jag tänker på och vad jag gör i min vardag. Och jag skriver mycket om sex. Det är nog det jag får höra mest haha, och jag förstår att det kan vara lite stötande för vissa. Dock anser jag inte att det är mitt fel, eller mitt problem för den delen. Vill ni inte läsa, don’t!

 Jag älskar sex, det är ingenting jag håller hemligt. Har olika favoritställningar från gång till gång, just nu är det nog reverse cowgirl, haha googla om ni inte vet. Har haft sex på många offentliga ställen för att jag tycker det är spännande, och dessutom på alla olika sätt ni kan tänka er typ. Det är roligt och det är skönt, winwin på alla sätt ju.

Jag tänker dock inte gå ut med allt för intima detaljer då jag är i ett förhållande, och allt om honom håller jag för mig själv. Räcker nog att säga att jag är mer än nöjd, varje gång 🙂 Sexdetaljer om andra ska man vara försiktig med att dela, men om mig själv delar jag bäst jag vill. Den enda som har något att säga till om är Linus. Vi har 14 månader idag så vilket bättre sätt att fira än med sex? Dock är vi inte tillsammans ikväll 🙁 så alla som har sin man hemma, gå och ha kul för mig med!130db5b8bf23157e78443eb56ac502ad

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats